Hvornår dækker forsikringen ikke ved indbrud?

Hvornår dækker forsikringen ikke ved indbrud?
Hvornår dækker forsikringen ikke ved indbrud?

Forsikringen dækker normalt ikke indbrud i følgende tilfælde:

  1. Uopmærksomhed: Hvis du efterlader vinduer eller døre åbne eller ikke låser korrekt, kan forsikringen nægte at dække skaden.

    Så hvis du har dårlige låse, anbefaler vi at du kontakter en låsesmed, f.eks. Låsesmed Nørrebro.
  2. Mangler i sikkerheden: Hvis dit hjem ikke opfylder forsikringsselskabets minimumskrav til sikkerhedsforanstaltninger, f.eks. manglende fungerende låse, kan de nægte at dække.
  3. Falske oplysninger: Hvis du giver falske oplysninger i din forsikringsansøgning, f.eks. om sikkerhedsforanstaltninger eller tidligere indbrud, kan dette føre til afvisning af kravet.
  4. Ikke-rapportering: Hvis du undlader at rapportere indbruddet til politiet eller forsikringsselskabet inden for en rimelig tidsramme, kan de nægte at dække.
  5. Misbrug eller forbrydelse: Hvis indbruddet skyldes en handling begået af dig selv eller nogen i din husstand, kan forsikringen nægte at dække.

Det er vigtigt at læse og forstå forsikringspolicen grundigt for at sikre, at du opfylder alle betingelser for dækning i tilfælde af indbrud. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte dit forsikringsselskab for yderligere vejledning.

Lignende artikler

Måske kan du også lide:

Ingen strøm forsikring – Er du dækket, når lyset slukker?

Ingen strøm forsikring – Er du dækket, når lyset slukker?

Forestil dig dette: Du står midt i aftensmaden, har gang i ovnen, og vaskemaskinen snurrer i baggrunden. Pludselig – BAM – alt går i sort. Ingen strøm. Ingen advarsel, ingen forklaring. Du står nu med halvrå mad, en stille vaskemaskine, og et hus, der kunne minde om noget fra en gyserfilm. Men hvad gør du? Og endnu vigtigere: Er du

Forsikringsgodkendte Dørlåse – En Nøgle til Tryghed og Sikkerhed

Forsikringsgodkendte Dørlåse – En Nøgle til Tryghed og Sikkerhed

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at have en solid dør med en ordentlig lås. Men vidste du, at ikke alle låse er lige? I verdenen af sikkerhed og forsikringer er det nemlig ikke nok, at en lås ser robust ud – den skal være forsikringsgodkendt. Hvad betyder det egentlig, og hvorfor skal du bekymre dig om det? Jo,